Bedrijven / Groepen

De unieke locatie van de Kim Clijsters Sport and Health Club leent zich ideaal voor groepen of bedrijven die een halve of hele dag willen doorbrengen om samen te sporten en/of te brainstormen. 

Voor het actieve gedeelte kan er cardio tennis, padel , yoga gedaan worden.  Meer rustige sessies omvatten een workshop rond voeding of een functionele bewegingsanalyse met feedback over gezonde houding etc.

De vergaderruimte (of conferentieruimte voor 70 personen) is gratis beschikbaar indien er ook gegeten wordt in de refferie. 

Programma’s worden op maat gemaakt in functie van jullie noden en wensen!

Stuur een email naar info@kimclijstersacademy.be 

Tot slot kan U Carl Maes ( Academy director en coach Kim Clijsters) boeken als keynote speaker, after-dinner speaker of als moderator.  Dit kan zowel op KCA als elders.

“Mooie accomodatie in een al even mooie omgeving. Aangepast tennisadvies op elk niveau, gedegen tenniscoaches en een korte maar intensieve individuele training met Kim Clijsters. Lekkere keuken, goede ambiance en een boeiende interactieve lezing door Carl Maes. De fotoshoot achteraf zorgde voor een leuke herinnering aan een top-ervaring!”

“Wij zijn met onze leerlingen 2 uurtjes komen padellen in de Kim Clijsters Padel Club tijdens onze jaarlijkse sportdag. We kregen een enthousiaste, leerrijke initiatieles waardoor de leerlingen op het einde van de sessie al mooie balwisselingen met mekaar konden spelen. Een leuke kennismaking met deze interessante sport. Voor herhaling vatbaar!”

“Als keynote spreker tijdens de FeWeb Excellence Awards wist Carl Maes een publiek van digitale ondernemers en professionals te begeesteren. Zijn kennis en ervaring op vlak van leiderschap en motivatie in de sportwereld paste hij perfect toe op de digitale wereld. Zijn enthousiaste en verhalende spreekstijl waaruit zijn passie voor het vak duidelijk blijkt, zet ook deze digitale professionals aan tot buitengewone prestaties.”

“As a moderator and host it was a pleasure to listen to Carl’s valuable input on various topics. With smart ideas presented in an authentic way his presentation in fluent English was greatly appreciated by the audience. I am looking forward working with him in the future again!”

“Carl slaagt erin met zijn unieke ervaring uit de sportwereld perfect de vertaalslag naar de bedrijfswereld te doen. Geweldig inspirerend om te horen hoe hij de voorbeelden uit zijn sportieve carrière aanwendt om zowel werknemers als werkgevers in beweging te brengen.”